Üdv minden kedves olvasónknak!


Az eredeti dal vélhetően már a könyökükön jön ki az aktív rádióhallgatóknak, sőt, mi több, sokan már egyenesen utálhatják is az LMFAO-t amiatt, hogy a csapból is az ő szerzeményeik folynak, de ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy az őrült partizás ideájára építkező formáció rendkívül népszerű a fiatalok körében. Amelyik szórakozóhelyen felcsendül az amerikai pop-banda valamely dala, ott garantált, hogy azonnali hatállyal felfokozott lesz a hangulat.

brett_572.jpg

 

A KORG a microKORG tizedik évfordulójának alkalmából felkérte a Brett Domino Trio-t, hogy játssza el a Sexy and I Know It című LMFAO slágert egy microKORG, valamint az újonnan bemutatott Kaossilator 2 és Mini Kaoss Pad 2 segítségével.

Pár szó a Brett Domino Trio-ról: a trió valójában két előadót, Brett Domino-t és Steven Peavis-t takarja. A formáció csak szűk egy évig állt három tagból, harmadik tagjuk, Mitch Hutchinson 2009-ben kilépett a komédiás bandából. A két tagra szűkült 'trió' főként YouTube-videóikról híres, melyeken nem hétköznapi hangszerek segítségével adnak elő slágereket, medley-ket, és egyéb mókás dalokat. Brett Domino valójában a Leeds-i zenész és komikus Rob J. Madin alteregója.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr604688438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása