Sziasztok!

A tegnapi napon bemutatott új zenei workstation, a KORG KROME olyan hangszínpalettával és funkciókkal kecsegtet, melyek eddig csak a kategóriáját jócskán meghaladó modellekben voltak fellelhetők. A KRONOS-ból egy az egyben átörökített German D Grand zongora hangszín teljes hosszú, nem loop-olt mintákból áll, melyek mérete többszörösen meghaladja más workstation-ök teljes memóriáját.

 

krome1_572.jpeg

 

Nem csak a hagyományos zongora hangok tekintetében jeleskedik azonban a KROME. Sok billentyűs számára az elektromos zongora hangszínek éppen olyan fontossággal bírnak, mint az akusztikus zongora hangok. Így hát az eszközben fellelhető három elektromos zongora hangszínre is megfelelő hangsúlyt fektetett a KORG, melynek eredményeképpen azok kimagaslóan részletgazdag hangzást biztosítanak.

A dobok mindig is fontos szerepet játszottak a workstation-ökkel való munkálatok során. E téren is igen sokoldalú a választék - a KROME stúdió minőségű mintákat kínál, melyek között ugyanúgy találunk a KRONOS-ból átörökített hangokat (a Jazz Ambience Drums kit formájában). A felhasználóknak lehetőségük nyílik a közvetlenül mikrofonozott hang (direct sound), illetve egy távolabbi mikrofonnal rögzített környezeti hang (ambient sound) közötti arány beállítására, mely funkció révén igen gazdag dob hangzások hozhatók létre.

A KORG az eszköz debütjét követően közzé is tette a KROME használatát bemutató öt részes video manual-t. Íme:

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr64756196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása