Creative Kontrol Pack 3

2007.12.13. 17:24

December hónapban az X50, microX, R3, padKONTROL, K61/K61P és KONTROL49 KORG szintetizátor és computer termékekhez egy KORG Creative Kontrol Pack 3 szoftvercsomagot ad ajándékba a KORG !


Creative Kontrol Pack 3:
A csomag tartalma egy halom olyan zeneszerkesztő szoftver és szoftver hangszer, amelyekkel azonnal elkezdhetsz dolgozni. Ráadásként a termékek teljes tudású verziójaira jelenetős kedvezményekkel frissíthetsz is ! Ajándékba kapsz egy iDANCE kártyát is, melynek segítségével 3 hónapig, ingyen csatlakozhatunk egy zenei közösséghez.

KORG M1 LE: Az M1-es szintetizátor szoftver változata egy eredeti gyári bankkal feltöltve. Kedvezményes áron frissíthetsz róla teljes, összes gyári bővítő kártyát és a T1 szintetizátor bankjait tartalmazó full verzióra, amihez ráadásul a Wavestation szinti, összes bővítővel ellátott változata is jár.
Info a korg.hu-n

Ableton Live Lite 6 KORG Edition: Az Ableton méltán elismert AUDIO/MIDI szerkesztő szoftverének könnyített változata. A teljes verzióra gyakorlatilag a teljes verzió árának feléért frissíthetsz.
Info az Ableton oldalon

Propellerheads Reason 3 Adapted: A virtuális stúdió könnyített változata.Jelentős kedvezménnyel full verzióra frissítés esetén.
Info a Propellerheads oldalon

Applied Acoustics Lounge Lizard Session: A piac legjobbjának tartott elektromos zongora modellező szoftverének könnyített változata, melyről féláron frissíthetsz a teljes verzióra. Ez a 7-es Ableton egyik új hangszere.
Info az Applied-Acoustics oldalon

Applied Acoustics Ultra Analog Session: Egy remek virtuál analóg szintetizátor könnyített változata, melyről féláron frissíthetsz teljes verzióra. Ez a 7-es Ableton másik új hangszere.
Info az Applied-Acoustics oldalon

UVI KORG Edition: Egy sample/minta lejátszó remek mintákkal feltöltve. Természetesen teljes verzióra upgradelés esetén jelentős kedvezmények.
Info az Ultimate Soundbank oldalon

Pianoteq Lite: Fantasztikus fizikai modellezésű zongora szoftver-hangszer. A sok több GigaByte-os zongora tár mellett, ha meghallgatod le fog esni az állad. Mindössze 15Mb! A teljes verzióra kedvezőbb áron frissíthetsz.
Info a Pianoteq oldalon

Reméljük sokaknak okoz örömöt ez a remek kis szoftver csomag.

Használj legális szoftvert.

Boldog Karácsonyt !

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr46262881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robesz 2007.12.14. 10:00:58

Sziasztok!
Konkrétan és pontosan melyik szoftver való az X50-hez??
Köszi

Palomino · http://www.korg.hu 2007.12.14. 15:54:25

Szia Robesz !

Az említett szoftverek közül bármelyik működik az X-50-el és bármilyen egyéb MIDI vezérlővel. Az X50 csomagban alapból egy driver lemez van és a Standalone vagy plugin alapú editor felület telepítő lemeze. Ezek friss verzióaban a www.korg.hu oldalról is letölthetők.

drkhademi 2007.12.17. 22:41:53

Ne haragudjatok, de mindenhol néztem és nem tom hol lehet ezeket "letölteni"? A Korg X50 seria száma v-hol adható vagy hogy? Engemet speciál a Reason adapted 4 korg érdekel ! Köszi előre is a segítséget:-)

Palomino · http://www.korg.hu 2007.12.18. 21:25:31

Szia drkhademi !

Ezek a szoftverek nem letölthetők, hanem járnak a most vásárolt felsorolt termékekhez. Azonban, ha január második csütörtökén eljössz a KORG.hu ZóNA Elektro Klub-ba kapsz egyet ajándékba, mint öreg KORG tulajdonos:) Info itt is és a www.korg.hu weboldalon is.
üdv
KORG.hu ZóNA
süti beállítások módosítása