Üdvözlet minden KORG-kedvelőnek!

Talán nem is oly meglepő, hogy a KORG zászlóhajó szintetizátora, a KRONOS a tengerentúli hip-hop/R'n'b prominens képviselőit is meggyőzte összetett tudásával, ütőképes hangzásával. Mivel a kilenc hangképző engine olyan szerteágazó hangzáspalettát biztosít, mely teljesen egyedülálló a piacon fellelhető workstation-ök körében, ezért magától értetődő volt, hogy a markáns hangzásokat mindig is előnyben részesítő amerikai producerek hamar magukévá tették az eszközt.

 

dre_572.jpg

 

Az USA-beli ún. urban music stílus és annak különböző alfajainak űzői mindig is híresek voltak arról, hogy az elsők között csapnak le a dús, gazdag hangzást kínáló eszközökre. Mivel köztudott, hogy az ebben a műfajban tevékenykedők számára a piszkos anyagiak általában nem jelentenek akadályt, ezért már vártuk, mikor is röppen fel újabb hír arról, hogy valamelyik világsztár rapper (pontosabban annak zenei producere) preferált eszközévé válik a KRONOS.

A KORG új videóján nem más, mint a Dr. Dre zenei alapjaiért felelős team billentyűse, Danies Jones nyilatkozik a piacon kapható legsokoldalúbb zenei workstation-höz fűződő viszonyáról. Emellett betekintést nyerhettek az elkövetkező Dr. Dre Coachella Live Show előkészületeibe, ahol a KRONOS kiemelt szerepet kap. Hip-hop-fanoknak a videó megtekintése kötelező, ugyanis Jones kezei alatt egy mára legendássá vált futam is felcsendül a KRONOS-ból. A beépített hangarzenál méltatása mellett Jones a Set List funkciót is kiemeli, mint a live show-ra való felkészülés egyik leginkább hasznos segédeszközét. A Set List használata minden eddiginél átláthatóbb és könnyebb megoldást biztosít egy élő show struktúrájának megszervezésére, és ezzel egyetemben a show egyes elemeihez rendelt hangszínek, Combination-ök, sávok minél közvetlenebb úton történő előhívására.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr354783902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása