Sziasztok!

Ahogyan azt már megszokhattuk, ez alkalommal is Rich Formidoni-nak jutott az újdonságok bemutatásának szerepe. Októberre várhatóak ugyanis az új KRONOS hangkönyvtárak, melyek számtalan érdekfeszítő hangszínnel, instant játékot biztosító kombinációk hadával, valamint ismert előadók dobhangjaival kecsegtetnek.

 

 

Az alábbi felvételen rövid összefoglaló formájában történik az első öt Expansion Library tartalmának áttekintése. AZ EXs széria első darabja Ricky Lawson dob kit-jeit tartalmazza, pergő variációkkal, stúdió minőségű mintákkal.

A KRS szériából első körben négy kiadást jelentet meg a KORG. A KRS-01 David "Fingers" Haynes keze munkáját dicséri. Ő az, akit a szemfülesek már láthattak mezei, nem nyomásérzékeny padokkal ellátott dobgépen kézileg olyan lenyűgöző ritmikával és lendülettel dobolni, amelyet más professzionális dobosok a legkiválóbb dobszettel párosítva sem tudnak utánozni. Nos, Haynes remekbe szabott ritmikájú dob frázisait ezentúl Ön is alkalmazhatja zenéiben, hála az RPPR funkciónak.

A KRS-02 kiadás a Phase II névre hallgat, és a MOD-7 és STR-1 engine-ek tudását aknázza ki, kiváló megszólalású elektronikus zongorát, basszusokat, valamint újító szintetizátor hangszíneket felvonultatva. A KRS-03 kiadás az elektronikus zene kedvelői számára készült. E hangkönyvtár olyan minták hadát tartalmazza, melyeket az elmúlt években hallható pop, R&B, hip-hop, electro house és dubstep produkciókban hallhattunk.

Végezetül pedig a KRS-04 a szakma legjobb sound designer-ei által létrehozott, élő játékra optimalizált kombinációit hozza el a KRONOS-felhasználók számára. Az előre kiosztott, split és layer-ezett kombinációk között találunk zongora, elektronikus zongora, clavinet és orgona hangszíneket is, melyek egytől egyik készen állnak az élő felhasználásra.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr143208782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása