Sziasztok!

A KORG ezúttal a fiatal jazz zongorista őstehetséget, a kirgiz származású Eldar Djangirov-ot kérte fel szintetizátor zászlóshajójának népszerűsítésére egy három részes demó felvétel erejéig. A KORG All Access sorozat legújabb epizódjában tehát a szemtelenül fiatal, de annál kiforrottabb billentyűs technikával megáldott muzsikust hallhatjátok és láthatjátok.

 

 

Eldar Djangirov, közismertebb nevén Eldar, 1987 január 28-án született Kirgizisztánban. Három évesen kezdett el zongorázni. Kilenc éves korában figyelt fel tehetségére a New York-i Charles McWhorter, aki egy szibériai fesztiválon hallotta őt játszani. A család ezután Kansas-ba költözött. 12 évesen már számos tehetségkutatón vett részt és fiatal csodagyerekként vonult be a köztudatba hallatlan muzikális képességeinek hála. Fiatalkorát folyamatos zenei fejlődés és tanulás jellemezte; számos neves zenei intézménynek volt a tanulója. Jelenleg New York-ban él és alkot; eddig megjelent hat lemezéből négyet a Sony Classical adott ki.

 

Az első felvételen Eldar megosztja a nézőkkel a zenei workstation-ökhöz fűződő gondolatait, beszél arról, hogyan is használja a KRONOS-t, illetőleg egy kis performanszot is láthatunk/hallhatunk tőle.

 

 

A második felvételen az SGX-1 Premium Piano Engine-t hallhatjuk Eldar kezei alatt.

 

 

A harmadik felvételen Eldar az EP-1 Piano Engine tudását mutatja be.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr734491748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása