Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket a X. Nagy Sportágválasztó keretében megtartott I. Nagy Hangszerválasztón! A hozzánk látogatók számára lehetőséget biztosítottunk a KORG, VOX, valamint a Marshall termékeinek kipróbálására. Szép számmal érkeztek a látogatók, kicsik és nagyok egyaránt.  A gyermekek több KORG billentyűs hangszeren is szabadon tehették meg első szintetizátoros szárnycsapásaikat, de a Wavedrum Mini-vel a dobolás szépségeibe is belekóstolhattak. A Hangszerválasztón a rendezvény mindkét napján élénk érdeklődés volt tapasztalható; a nyitást követően hamar jó hangulat és gyermekek zsibongása lepte el a kiállított hangszerek környékét.

 

 

Természetesen ez a két nap a gyerkőcökről szólt, hiszen a Nagy Hangszerválasztó kifejezett célja a zene iránti érdeklődés korai korban való felkeltése volt. Úgy gondoljuk, hogy ez a törekvés mindenképp sikeres volt, a két nap tapasztalata ugyanis azt mutatta, hogy a kicsik kitörő lelkesedéssel fogadták a hangszerekkel való játszadozás lehetőségét, és láthatóan nagy élményben volt részük a hétvégén megtartott eseményen. Az I. Hangszerválasztón készült fotóink is erről árulkodnak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr64567552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása