Sziasztok!

Ezúttal Londonban tevékenykedő olvasónk lepett meg minket egy igazán ütős KORG felvétellel. J videója három bevált és közkedvelt modell, egy Electribe S mkII, egy Kaoss Pad 1, valamint egy Kaossilator segítségével készült. A kifogástalanul összevágott felvételen egy kis ízelítőt kaphattok abból, hogyan is lehet jammelni a KORG mára már klasszikussá vált modelljeivel, ha az ember megfelelő rutinnal és elhivatottsággal rendelkezik beatmaking terén. Hip-hop sampling, nyakatekert törtütemek, vad effektek, kreatív látásmód, frappáns építkezés! Minden elektronikus ütemcsiholónak erősen ajánljuk J új munkáját!

flow2df.JPGPár szó a videó készítőjéről: J már több, mint húsz éve hallgat, játszik és készít zenéket számos különböző műfajban. A zene iránti érdeklődése még általános iskolában alakult ki, amikor megalapította első bandáját testvérével és barátaival Playaz néven. 2000-ben készült el első közös albumuk Playas Project néven. J-t kezdetben főként a hip-hop zene motiválta; DJ-ként először barátai házi bulijain, majd klubokban és bárokban lépett fel. Később egyre jobban kezdett közelíteni az elektronikus zene világához. Budapestre költözését követően az MTV-nél kezdett el szinkronhangok rögzítésével, keverésével foglalkozni. 


2007-ben pár barátjával karöltve elindítottak egy partisorozatot, mely a BeatzHeaven névre hallgatott - neves klubokban és bárokban való fellépései mellett helyi rádióműsorokban is játszott. 2008-ban megnyitotta saját hangstúdióját a budapesti Vestax DJ Shop-ban. Ez volt az a hely, ahol J megismerte azon DJ-ket és producereket, akikkel később Sick As A Dog néven kezdett közös munkába. J jelenleg raktárakban rendezett partikban, klubokban, bárokban szórakoztatja a nagyérdeműt, emellett nagy erőkkel dolgozik új albumán is, melynek megjelenése 2012-re várható. Munkáit saját kiadója, a Flow 2 The Floor Records weboldalán hallgathatjátok meg. Ezúton is köszönjük, hogy megosztotta velünk munkáját!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr104698173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása