Villámbejelentkezés. Ma reggel kezdetét vette a hagyományosan ilyen tájban tartandó, évi rendszerességgel megrendezésre kerülő Frankfurti MusikMesse hangszerkiállítás.

Öszintén megvalva, dög unalom van. A mai nap legjobb eseménye a Bad Homburg-i reggeli volt. Eléggé be van lassúlva a gazdasági para hatására az egész piac, de azért a KORG háza táján vannak hírek.

Először is mostantól az M50-es workstation-ok különböző trendi színekben is elérhetők. Az első szállítmány Magyarországra ősszel érkezik meg. Sárga, piros, zöld és kék színben.

 Az MR2000S 1bites és DSD recorder új operációs rendszert kapott. Az 1.5-ös verzió Április 1-től tölthető le a KORG weboldalról és természetesen az MR rögzítők formátumai közötti konvertálásra hivatott Audiogate szoftver is frissült. Egyelőre az 1.5.2-es verzió lesz letölthető áprilisban, de májusban jön a 2.0-s szoftver. Az új szolgáltatások ismertetésére később visszatérünk.

Természetesn látható és tapintható volt a microKORG XL virtuál-analóg szintetizátor és az új LP350-es slim kabinet digitális zongorák is.

Külön öröm, hogy régi barátokkal is találkozhattunk. A 2 éve a hazai Hangfoglalás kiállításon OASYS bemutató Steve MacNally ezúttal a KORG M3 Xpanded lelkivilágát mutatta be az érdeklődőknek. A stand természetesen idén is szép. Remélhetőleg, holnap a beszabaduló, immár nem szakmai körkön belül mozgolodó városlakók feldobják a mai nap savanyú hangulatát. Holnap újra jelentkezünk, részletekkel is. Mára lemerült a Duracell nyuszi... tényleg a Sanyo bemutatott egy új kifejezetten hangszerekbe készített újratölthető akkumulátort. Holnap körbe járjuk mi is ez, a KORG standon mutogatják.

üdv

BloggerZ

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr971040944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása