KORG OASYS - 12. Update

2009.04.21. 18:32

A közelmúltban az alábbi három újdonság jelent meg az OASYS-hez, melyek regisztrált tulajdonosoknak ingyen letölthetők innen. Nem egyszerűen csak frissítik a hangszert, hanem komolyan növelik a használhatóságát.

OS v.1.3.3
Oprendszer-frissítés, mely a KARMA 2.2-t és egy-két hibajavítást tartalmaz.

Effect Presets
Több mint 780 új, professzionális effektbeállítás. Tetszés szerint használhatók a belső hangszínekhez, a hard diszken lévő audiosávokhoz vagy az audiobemenetekhez - és tapasztalatból mondom, hogy NAGYON jók!

HD-1 XPansion Sounds - Vol. 1.
256 új hangszínprogram, melyek a HD-1 motorra épülnek. Akusztikus és elektromos zongorák, vintage hangszínek, 80-as évekbeli szintik, klavinetek, wurlitzerek, jazz-, rock- és templomi orgonák, akusztikus vonósok, vintage vonóshangszínek, réz- és fafúvósok, voice, bell és egyéb hangszínek. Kiváló kollekció, és a nevéből ítélve remélhetjük a folytatást is! :-)

Üdvözlettel,

Janca Ákos
multi-instrumentalista zenész, zeneszerző
www.futureplant.info

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr701078551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása