Korg @ Hangfoglalás 2009

2009.10.04. 13:37

Javában tart a nagyszabású Hangfoglalás, érdemes sietni, ma délután még meg lehet nézni mindent. Aki nem tud elmenni, az is figyelheti az internetes élő adást a fenti oldalon.

Már most leírhatom, hogy az eddigi legjobb kiállítást sikerült ezévben megrendezni. A szervezők az eddigi tapasztalatok alapján mindent elkövettek, kiváló eredménnyel: az apróbb kényelmetlenségeket is sikerült teljesen kiküszöbölni. Két csarnokban történnek az események, az egyikben kiállítás és kisebb bemutatók, a másikban folyamatos koncertek - mindezt úgy, hogy senki sem zavarja a másikat. Még arra is ügyeltek, hogy a kiállításon külön terület jusson a csendesebb, akusztikus hangszerek számára. Úgy látom, mindenki jól érzi magát, kiállítók-látogatók egyaránt. 

A Korg újdonságai az Audmax látványos központi standján láthatók, és természetesen mindenki ki is próbálhatja őket. Az egyik érdekesség a microSAMPLER:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik az SV1 színpadi vintage zongora. Sajnos ezt nem tudtam lefényképezni, mert annyira kapós, hogy kézről-kézre adogatják a kiállítási stand és a színpad között... :-)

A harmadik pedig, azt hiszem, az új szerelem: ez a megújult Wavedrum. Különlegesség, hogy egy prototípust láthatunk a kiállításon. Nehéz volt otthagyni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha Korg és Hangfoglalás, akkor én azt mondom: OASYS. Nem maradt el ennek a ritkaságnak a szereplése sem. Az Audmax meghívására volt szerencsém a Future Plant zenekarral fellépni és egy kicsit megvillantani a világ legjobb billentyűs munkaállomását. A profi szervező és színpadi stábnak ezúton is köszönöm! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hangszerforgalmazók, zenészek, stúdiósok, hang- és fénytechnikusok, és minden idelátogató zeneközeli, zeneszerető ember közös ünnepe ez. Az összefogásnak szép pillanata, amelyre nagy szükségünk van - ezért aki nem jutott el ide, már most írja fel a naptárba, hogy ne felejtse: Hangfoglalás 2010!

Üdvözlettel,

Janca Ákos
akosjanca.com

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr61426763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása