Helló mindenkinek!

Egy új eszközzel frissült a KORG kínálata - a KORG microKEY USB kontroller keyboard a hordozható megoldásokra vágyók számára lett tervezve.

Kis méretéből adódóan Natural Touch mini-billentyűkkel van ellátva a microKEY - ezek azonban sokkal jobb kezelhetőséget biztosítanak, mint a régebbi hordozható modellek, így akik nagyobb kontrollálhatóságra vágynak a leütések terén, de változatlanul hordozható megoldást keresnek, a microKEY jelenheti számukra az ideális megoldást. A microKEY 37 billentyűje természetesen nyomásérzékeny, és az oktáv váltó és transpose gombok segítségével a teljes MIDI leütés tartomány elérhetővé válik.

A hajlítások és modulációk vezérlésére külön-külön pitch és modulációs kerék áll rendelkezésre. További hasznos újítás a microKEY esetében a dupla USB port, melynek segítségével könnyen a rendszerbe integrálhatunk más USB-s kontrollereket, például a KORG nano széria valamely tagját....

 
Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr272291275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korgcsa 2010.09.13. 10:53:44

Ez nagyon szép. Ez első képek alapján nem gondoltam, hogy ilyen kicsi. Hibátlan darabnak tűnik. Alig várom, hogy megnézzem a Hangfoglaláson... ezt is és a többi újdonságot is.
süti beállítások módosítása