Sziasztok!

Ezúttal a KORG két professzionális virtuál analóg szintetizátorával, a KORG M3-mal, illetve a Radias-sal láthattok és hallhattok egy live act performanszot. A videó AkselPL keze munkáját dícséri, aki egy nyolvancas évek végére emlékeztető, menetelő hangzású dalt hoz létre a kamera előtt.

A videón látható live act elemei között megtalálhatjuk a finoman effektezett, sziszegős, csípős karakterű dobokat, melyek néha a sztereo térben ide-oda úszva nyerik el változatos formájukat. A dobszólamok megfelelő karakteréről a KORG szintetizátorok belső effektprocesszora gondoskodik - finom flanging formájában.

A dobszólamokon kívül természetesen mást is hallhatunk a nótában: elgondolkodtató, korhű szintetizátor szólamokat, melyek a hangulatnak megfelelően kellő optimizmussal szólalnak meg. Megfigyelhető, hogy a szólamok megszólaltatásakor AkselPL nem csupán az eszközök billentyűit használta, hanem kiegészítette azt a pad-ek használatával is.

A felvétel apró hibáktól nem mentes (mint ahogyan azt a fő szólam kiteljesedésekor hallhatjuk), azonban hűen példázza a szóban forgó KORG M3 és Radias szintetizátorok sokrétű és komplex felhasználásának lehetőségét.

 

 
Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr12351053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antalpet 2010.10.18. 19:00:46

Ennyi és ilyen drága cuccból ilyen rossz zenét... Van még hova fejlődni. Nekem először az 1987-es Commodore 64-es zenék jutottak eszembe róla. Akkor az jó volt.
Hajrá!

korgcsa 2010.10.21. 12:56:29

No igen, egy M3-nak meg egy Radias-nak pusztítania kell már rendesen. De vegyük figyelembe, hogy ez a második produktuma (életében). Lesz ez még jobb is.

Én inkább azon akadnék fenn, hogy kinek jut eszébe egy Radiasra egy karácsonyfa matricát ráragasztani??? Még akkor sem, ha karira kapta ajiba!!! :-D
süti beállítások módosítása