Sziasztok!

Szeretném minden iMS-20 iránt érdeklődő olvasó figyelmébe ajánlani az alábbi felvételt, melyen a Deep Purple híres slágerét, a Smoke On The Water-t hallhatjuk a KORG új, iPad-re készült software-ében megírva, sajátos stílusú újraértelmezésben.

A KORG iMS-20, mint ahogyan az elmúlt bejegyzésekben írtuk, egy igazán érdekfeszítő digitális leképezése a legendás félmoduláris MS-20-nak, kiegészítve egy hat részes dobgéppel, valamint két KAOSS felülettel, melyekkel leütéseket generálhatunk, illetve a szintetizátor és a dobgép paramétereit vezérelhetjük a KORG KAOSS termékeinél megszokott módon. 

A videón hallható Smoke On The Water verziót S_Ishimaru programozta bele az iMS-20-ba - a fő szintetizátor effekt a Talking Mod funkciót alkalmazza. Láthatjuk, hogy az iPad érintőképernyőjén a billentyűk hatékonyan leüthetők akár élőben is.

Az élőben leütött fő szólam után S_Ishimaru egy mozdulattal hívja elő a két KAOSS felületet, és könnyedén módosítja a szintetizátor paramétereit az X-Y felületen való ujjmozgatással.

Habár a felvétel meglehetősen sajátos újraértelmezése az eredetinek, a felhasználás módja jól szemlélteti az új iPad App képességeit - bátran ajánlom tehát minden elektronikus zenei vénával megáldott iPad-felhasználónak az iMS-20 beszerzését!

 

 
Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr472485933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Epsilon 2011.01.04. 13:48:29

Holnap erkezik meg az iPad-em. Tobbek kozott az iMS20 es az iElectribe miatt dontottem a beszerzese mellett. Kozben azt hallottam, hogy nem minden iPad alkalmazas vasarolhato meg a magyar iTunes Store-ban. Eddig meg nem regisztraltattam account-ot, igy nem tudom megnezni. kaphato egyaltalan ez a ket alkalmazas a magyar iTunes Store-ban?

STBlog 2011.01.06. 02:47:10

@Epsilon: Helló, az iElectribe és az iMS-20 app-ok forgalmazása nem az országos KORG disztribúción keresztül zajlik, hanem teljesen online úton - a magyar iTunes store-ban való elérhetőségről a holnapi nap folyamán tudok majd pontos információval szolgálni. Türelmedet előre is köszönöm.

Epsilon 2011.01.06. 07:44:57

Idokozben megerkezett az iPad, es mar le is toltottem az iMS20-t. Az iElectribe is elerheto a magyar iTunes Store-ban.

STBlog 2011.01.06. 18:50:03

Remek! Jó muzsikálást! Ha esetleg a közeljövőben elkészül valamilyen munkád az iMS-20-al, amit szívesen megosztanál a többi KORG-felhasználóval, szeretettel várjuk, és örömmel felrakjuk a KORG Blog oldalra.

üdvözlettel: korg.blog.hu
süti beállítások módosítása