Sajnálatos módon hosszas betegség után eltávozott a KORG alapítója és vezetője, Tsutomu Katoh. Világszerte gyászolják a szintetizátorok világának egyik legmeghatározóbb alakját.

E hét keddjén, daganatos megbetegedésével való hosszadalmas küzdelem után elhunyt Tsutomu Katoh, a KORG ősatyja. Szomorú nap volt ez az egész zeneipar számára, ugyanis egy igazi úttörőt tisztelhetett a szakma Tsutomu Katoh személyében, aki saját erejéből tette világhírűvé a családi vállalkozásként indult KORG céget.

 

Seiki Kato, a KORG elnöke az alábbiakat nyilatkozta közleményében: "Amióta csak Tsutomu Katoh megalapította a KORG-ot 1963-ban, remek érzékkel, kiváló elképzelésekkel felvértezve irányította cégünket. Cégünk összes alkalmazottja, és a család összes tagja nagyon szerette, és mélyen tisztelte személyét. Számtalan zenész életére tett mély benyomást munkásságával."

Nyugodjék békében!


 

Szerző: STBlog

Szólj hozzá!

Címkék: korg katoh

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr32749894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása