Sziasztok!

Olcsóbb lett a KORG hordozható sampler workstation modellje, a microSAMPLER, valamint a  végtelen számú sáv overdub stílusú rögzítésére alkalmas SR-1 Sound On Sound rögzítő.

 

 

 

Pár szó a Microsampler-ről:

Nem új termékről van szó, de elképzelhető, hogy sok felhasználó figyelmét elkerülte. A microSAMPLER egy hardware alapú, de számítógéppel is jól szerkeszthető hangszer. Beépített szekvenszer, flash rom alapú mintatárolás, újraminavételezési funkciók (resampling) és elektronikus zenékhez harmonizáló effektprocesszor egyben. Kisméretű workstation jellege miatt önállóan is használható ,de editor program segítségével hamar előkészíthető egy sokoldalú liveact szett. Ezt követően a számítógépet akár el is felejthetjük. Működése leginkább az Ableton Impulse és Simpler plug-in-jeire emlékeztet. Mindegy, hogy egy leütés(one shot),groove,vagy keyboard módban használjuk. Tökéletes kiegészítője lehet mindenféle liveact és produceri munkának. További információ a Korg.hu oldal termékspecifikációi között található.

 

 

Pár szó az SR1-ről:

Az SR1 egy igazi zenei öszvér. Hordozható recorder, beépített effektprocesszor, dob kíséretek, hangoló, line és gitár bemenet, beépített mikrofon és egy furcsa, de nagyon jól használható végtelen számú sáv felvételére képes audió rögzítő. Mindenkinek ajánljuk, aki a mobilzene világban él és alkot. További információ a Korg.hu termékspecifikációk között található..

 

A KORG microSAMPLER és a KORG SR-1 akciós ajánlatokról érdeklődjetek a viszonteladóknál!


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr842950548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása