Sziasztok!

A KARMA technológia fejlesztőjeként ismert Stephen Kay ismét hangszín-kombinációk fejlesztésébe kezdett, melynek eredménye a Catalyst Volume 1, amely 32 kiváló, játékra kész kombinációt kínál a KORG workstation-ök felhasználói számára.

A Stephen Kay nevével fémjelezett új kombinációk gondosan válogatott és rendszerezett hangszínekből állnak, és számtalan lélegzetelállító groove-ot is tartalmaznak Hip-Hop, Dance, Trance & Techno, Ambient, Jazz, Classical, New-Age & World/Ethnic kategóriákban.

Az új Catalyst sorozat legelső tagja által felvonultatott Combination-paletta nem csupán a KRONOS-tulajdonosok számára jelent majd érdekességet - az OASYS és M3 modelleket használók, sőt, mi több, a Karma-Lab M50 szoftvere segítségével az M50-tulajdonosok is kibővíthetik vele a szóban forgó eszközök által kínált hangzáskínálatot.

 



Az alábbi képre kattintva pedig videó demó formájában hallgathatják meg az érdeklődők a Catalyst Volume One combination-öket a Karma-Lab saját videoplayer-e segítségével:

 

 

Karma-Lab : Catalyst Volume 1 - bővebb információk IDE kattintva olvashatók

 

Karma-Lab : Catalyst Volume 1 - audió minták meghallgathatók IDE kattinva

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr803143443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TetraB 2011.08.10. 14:58:41

atom! nekem a KARMÁ-hoz van pár Kay combi készlet, nem bántam meg őket.
egyetlen bánatom, hogy nem csináltak KARMA editort sem a Karma szintihez, sem a Kronos-hoz, pedig utóbbin a nagy érintőképernyőn teljesen jó lett volna. (gondolom üzletpolitikai okokból van így)
süti beállítások módosítása