Üdv mindenkinek!

Marco Parisi nevével már találkozhattatok blogjaink hasábjain. Az olasz billentyűs a KORG egyik hivatalos muzsikusa, amin az alábbi felvétel megtekintése után kevesen fognak csodálkozni - ezúttal egy villámgyors funk performansszal lepte meg a nézőket a KORG legújabb kísérőautomatikás zászlóshajójával, a számtalan fejlett funkciót és fellépést megkönnyítő segédeszközt felvonultató Pa3X-szel.

 

 

A felvételen a Funk & soul kategóriában megtalálható Tower Power #1 stílust hallhatjuk Marco Parisi kezei alatt. A dal felépítését egyrészt a villámgyors játék alakítja, másrészt pedig a változatos dalszekciókért a Pa3X kezelőfelületéről dedikált gombokkal előhívható kiállás variációk a felelősek.

 

 

A kísérőautomatika előnyeit kihasználva gyors drum track kísérettel és egy gitár riff-fel megtámogatva indul Parisi játéka. A kezdeti szakaszt követően a bevezető riff hangját elnémítja a bal oldal elhelyezett, kézreeső tolópotméterek segítségével. A dalban ezt követően ismét a rhodes orgonáé lesz a főszerep, melynek karakterét, ízét a Pa3X-ben található, ismert effekt pedál modellekről mintázott algoritmusok adják meg (az effektezés rendkívül látványosan lett megoldva a Pa3X-ben - akárcsak számos más beállítás elvégzése esetén, itt is vizuálisan nyomon követhetjük azt, hogy éppen milyen 'pedált kötünk be a rhodes effektkörébe').

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr183139722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása