Sziasztok!

Alapos tesztelésnek vetették alá a bitzenede.blog.hu szerkesztői a KORG KRONOS-t. MidiTom zenei blogját vélhetően nem kell bemutatni olvasóinknak, hiszen jó ideje számos érdekességgel szolgál az elektronikus hangszerek és a stúdiótechnika szerelmesei számára.

 

 

Ezúttal a KORG szintetizátor zászlóshajóját, a KRONOS-t vették górcső alá, és cikksorozat formájában kezdődött meg a tapasztalatok közreadása az eszközzel kapcsolatosan. Érdemes elolvasni, az eddig publikált két cikk igen jól rávilágít az eszköz tulajdonságaira és erősségeire. Az érdeklődőknek mindenképp ajánljuk tehát a cikk elolvasását - végre itt egy újabb hazai vonatkozású, alapos teszt a KRONOS-ról! (Apropó, aki még nem látta volna a Janca Ákos által készített KRONOS bemutató felvételt, lentebb megtekintheti!)

KRONOS - 1. rész - a cikksorozat első része IDE kattintva olvasható

KRONOS - 2. rész - a cikksorozat második része IDE kattintva olvasható

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr33170812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása