Sziasztok!

Hamarosan kezdetét veszi a II. Húrbörze - a Blasius, a Garry Lightgear és az SP Amplifier közös szervezésének eredményeképp egy kellemes hangulatú, érdekes hangszer tesztre és zenésztalálkozóra fog sor kerülni a Szeparé Bisztróban, december 4-én, 13:00 órai kezdettel.

A II. Húrbörze nem csak a gitárosok számára tartogat majd érdekességeket: az ingyen vihető húrok, kipróbálható gitárok, erősítők, basszusgitárok, basszus erősítők mellett kedvezményes vásárlási lehetőségekkel, ajándékokkal, tombolával várjuk a kedves érdeklődőket! A helyszínen akciós áron lesznek megvásárolhatók KORG hangoló modellek. A hangszeres bemutatók keretében a gitáros szaktekintélyek mellett Nagy Jánost is hallhatjuk majd KORG hangszeren játszani.

Az akciós termékeket és ajándékutalványokat a Hangáruház fogja biztosítani.

 

A képre kattintva a teljes méretű változat megtekinthető

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr83384491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása