Üdv minden kedves olvasónknak!

A kísérőautomatikás szintetizátorok iránt érdeklődők számára szeretnénk ajánlani az alábbi felvételt, melyen a KORG kompakt Arranger modellje, a microARRANGER látható és hallható játék közben.

 

 

Soha nem volt egyszerűbb a színpadi szórakoztatás - a microARRANGER a professzionális Arranger modellek legfőbb előnyeit kínálja a felhasználóknak kompakt, könnyen hordozható kivitelben, anélkül, hogy az az eszköz által nyújtott funkciók rovására menne.

A microARRANGER 61 nyomásérzékeny mini-billentyűvel van ellátva, melyek méretük ellenére kiválóan játszhatók még az igen összetett szólamok esetén is. Az eszköz 304 gyári stílus preszetet kínál a gondtalan, változatos színpadi szórakoztatáshoz, melyek mindegyike teljes mértékben editálható Intro-t, Ending-et, Fill-eket, valamint négy variációt is tartalmaz.

A 660 preszet hangszín kiváló KORG hangokat tartalmaz; 32 dobkit áll rendelkezésre, így adott a széleskörű hangzáspaletta. A felhasználói preszetek száma a programok esetében 128; ezen felül 64 saját dobkit-et menthetünk el a microARRANGER-be.

A stílusok minden helyzetben követik a felhasználók játékát: a megszólalás idomul a játszott akkordokhoz, a vokálhoz, illetve a tempóhoz. A hangzás további finomítását, egyénre szabását 4 sztereó effektprocesszor biztosítja 89 effekt programmal.

A könnyű kezelhetőséget tovább növeli az SDHC-kártyáról való adat (stílus) importálás, mentés, illetve számítógépbe (DAW) való adat exportálás lehetősége; az eszköz a beépített hangszóróknak köszönhetően instant módon hadrendbe állítható, és azonnali színpadi performanszok lebonyolítására kiválóan alkalmas.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr213398809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása