Üdv minden kedves olvasónknak!

Mint az elmúlt tizenöt évben minden alkalommal, idén is fontos szerepet töltöttek be az Audio-Technica mikrofonjai a zeneipar legnagyobb ünnepén, a GRAMMY Awards Show-n.

Február 12-én, a Los Angeles-i Staples Centerben megrendezett 54. GRAMMY díjátadó gálán számtalan különböző műfaj számos előadója használta az Audio-Technica által biztosított, több mint 250 mikrofon valamelyikét.


Az Artist Elite 5000-es sorozatú UHF vezetéknélküli mikrofont használó művészek között volt az A-T endorzer Jason Aldean és a Beach Boys.  Aldean az AEW-T6100 hiperkardioid dinamikus kéziadót használta szólóénekre, a Beach Boys produkció pedig AEW-T5400 kardioid kondenzátor és AEW-T6100 dinamikus mikrofonok kombinációját használta a vokálokra.

 

Jason Aldean - fotó: Kevin Winter - Getty Images 2012

 

A backline mikrofonszettben igen sokféle vezetékes A-T mikrofon dolgozott, többek között további AE5400-asok a háttérvokálokon, kürtökön és Leslie-n; ATM350 kardioid csiptetős hangszermikrofon a vonósokon; AE5100 a lábcinen és a ride-on; AT4050 multikarakterisztikás stúdiómikrofon overhead-ként; AT4081 ribbon mikrofon és további AT4050-ek a gitárládákon.

 

Beach Boys - fotó: Matt Sayes - AP

 

A GRAMMY Award gála maga is széleskörű szakmai elismerést tudhat magáénak, ahogy folyamatosan emeli a broadcast szórakoztatás mércéjét. Az EMMY-díjas produkció volt az első főbb díjátadó show HDTV közvetítéssel és 5.1-es hangzással, és mindig az iparág legfejlettebb technológiájú, legmagasabb minőségű eszközeit használta fel az előadásokhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr504129930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása