Sziasztok!

A KORG mindig tud meglepetést okozni az általuk felvonultatott endorserek palettájával - ezúttal az Iowa-i heavy metal formáció, a Slipknot DJ-je, DJ Starscream látható a KORG újabb felvételén, amint a KAOSS széria két tagját bűvöli egy DJ-keverő közbeiktatásával.

 

 

A DJ Starscream által használt live szett igen jó példa arra, hogy a KAOSS széria tagjai mind-mind megállják a helyüket a DJ-centrikus felhasználás terén is. A Kaossilator-ral, vagy a Kaoss Pad-ek valamelyikével csak a fantáziánkra van bízva, hogyan is kívánjuk az általuk felvonultatott funkciókat hasznosítani élő szettjeinkben.

Az érintéssel vezérelhető KAOSS-felület napról napra egyre több felhasználót kerít hatalmába - a szimpla ujjmozdulatokkal való effektezés, hanglejátszás élménye zenei stílustól függetlenül igen kiváló módja a változatos hangzások létrehozásának. Már a legelső KAOSS-modellek is lehetővé tették a radikális effektezést; a nemrég debütált Kaossilator 2, illetve a Mini Kaoss Pad 2 tudása már messze túlmutat az elődök által kínált funkciókon: olyan extrákkal találkozhatunk (a teljesség igénye nélkül), mint a microSD-kártyáról való WAV/mp3 lejátszás, a Scale/Key funkcióval való, minden esetben zeneileg koherens dallamok lejátszásának lehetősége, beépített mikrofon, Master recorder, a KP QUAD-ból átörökített effekt algoritmusok, illetve a Kaossilator 2 esetében professzionálisan kivitelezett hangminták, hangszínek sokasága. A KAOSS-modellek felhasználásának egyik szemléletes módját követhetjük nyomon DJ Starscream videóján, mely az idei NAMM Show-n készült.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr844177538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása