Sziasztok!

A KORG Arranger szériás, kísérőautomatikás szintetizátor kínálatának legfejlettebb modellje, a Pa3X korunk egyik legvonzóbb komplex színpadi szórakoztató eszköze. A Pa3X gyakorlatilag minden olyan funkcióval fel van ruházva, melyre a professzionális színpadi szórakoztatáshoz valaha szükségünk lehet. Nem is csoda, hogy megjelenését követően igen keresetté vált a zenészek köreiben.

 

 

A Pa3X által kínál funkcióknak hála olyan összetett zenei anyagokkal készülhetünk fellépéseinkre, melyek minden igényt kielégítenek. A számtalan kiváló minőségű Combination olyan hangzásokat tartalmaz, melyek azonnali szórakoztatásra alkalmasak, ahogyan azt az Arranger széria tagjaitól már megszokhattuk.

A Pa3X funkciónak taglalásától most eltekintenénk, erről a pa3x.blog.hu-n vagy a korg.hu-n részletesen olvashattok. E bejegyzésünk apropója az, hogy az Arranger modellek bemutatásáról ismert KORG-szakértő Steve McNally nyolc újabb demó felvétel keretében taglalja a szóban forgó kísérőautomatikás szintetizátor zászlóshajó, a Pa3X működését. A videók sora egy áttekintő jellemzéssel kezdődik, majd ezt követően a hangszínek, stílusok, a dalok lejátszásának mikéntje, a vokál processzor működése, az egyéni SongBook library rendszer, a rögzítés, valamint a Global & Media funkciók is bemutatásra kerülnek. A hangszer iránt érdeklődők számára kötelező tananyag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr554474290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása