microKEY-tulajdonosok, figyelem!

A KORG hordozható USB-MIDI billentyűzetéhez több hasznos bundle szoftver is jár, melyek segítségével az eszköz beüzemelését követően azonnal megkezdhetik a felhasználók az önfeledt zenekészítést. Az új microKEY-modellek már több szoftverrel érkeznek, mint az eredeti microKEY-37 modell, de az első széria tulajdonosainak sem kell aggódniuk, ugyanis a KORG hamarosan számukra is elérhetővé fogja tenni az új modellekhez tartozó bundle szoftver újdonságokat, illetve két új szoftverrel is bővül majd a paletta a közeljövőben, melyek ingyenes letöltés formájában lesznek elérhetők.

 

microkeys_572.jpg

 

1. KORG Legacy Collection Special Bundle (licensz) - (csak a microKEY-61 modell tartalmazza)

2. M1 Le (licensz) - (csak a microKEY-25/37 modellek tartalmazzák)

3. EzDrummer Lite (licensz)

4. Ableton "Live" series (árkedvezmény kuponnal)

5. Lounge Lizard Session (licensz)

6. Ultra Analog Session (licensz)

7. Strum Acoustic Session (licensz)

 

A pirossal jelölt két szoftver licenszét csak a május után gyártott microKEY-modellek tartalmazzák. Az ennél régebben gyárott microKEY modellek tulajdonosai számára is hamarosan elérhetővé fogjuk tenni ezek licenszéhez tartozó PIN-kódokat. További információt a korg.hu --> PC-Tools --> MIDI kontroller --> microKEY --> Termékleírások menüpont alatt, vagy a weboldal hírei közt olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr734590579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása