Üdv minden kedves olvasónknak!


A Reason-fanatikusok számára igen örvendetes hírrel szolgálhatunk, ugyanis az újonnan debütáló Propellerhead Rack Extension szabványnak hála már külső gyártók szintetizátor és egyéb moduljainak használatára is lehetőség nyílik majd a szoftver új verzióiban.

 

pfr_572.jpg

 

A KORG egyből élt is a lehetőséggel, és máris piacra dobta első hivatalos Rack Extension formátumú szintetizátor emulációját, a Polysix for Reason-t.

A KORG programozható hat hang polifóniás analóg szintetizátora eredetileg 1981-ben került bemutatásra. Dús, markáns hangzása, klasszikus effektjei és performansz funkciói révén rövid idő alatt világszerte közkedvelt hangszerré vált. Kimagasló minőségű pad és string hangszínei a mai napig visszaköszönnek régi és aktuális dalokban egyaránt.

A Polysix for Reason a Rack Extension formátumban kínálja az eredeti szintetizátor modell minden előnyét korszerű, digitális formátumban. Az eredetihez képes több újítás is felfedezhető a szoftveres emulációban, úgy, mint a 32-hang maximális polifónia, a 16-hang unison mód (detune/spread funkciókkal), sokoldalú modulációs lehetőségek, MIDI clock szinkronizálási lehetőség, valamint a spread funkció, mely az effektek teres jellegét segíti elő. Az új funkciók sokasága a klasszikus Polysix-et korszerű és sokoldalú eszközzé varázsolja, mely ily módon kiválóan megállja a helyet a modern stílusú produkciókban is. A szoftveres verzió kezelőfelülete némileg átrendezésre került, a virtuális rack-ben való minél hatékonyabb használat érdekében.  Megvásárolható a Propellerhead Web Shop-ban június 21-től.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr214602446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása