Üdv mindenkinek!

Nemrég kaptuk a hírt, hogy a KORG népszerű analóg zsebszintetizátorának legújabb változatait,a DUO-t és a DELAY-t vette górcső alá a neves amerikai magazin stábja. Ez azért is érdekes, mert nem egy zenei magazinról van szó, hanem egy olyan folyóirat online verziójáról, amely a kulturális, gazdasági és politikai jelentőséggel bíró technológiai újdonságokkal foglalkozik.

 

wired_572.jpg

 

Úgy tűnik tehát, hogy a KORG tenyérnyi analóg zsebszintije nem csak a fanatikus zenecsiholók, hanem a technológiai újítások iránt általánosságban fogékony felhasználók számára sem közömbös; sőt, mi több, a ribbon felülettel való vezérelhetőség és a hordozhatóság olyanok számára is vonzóvá teszi e két eszközt, akiket amúgy nem hoz lázba a hangszerek világa.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr434668095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása