Üdv mindenkinek!

A Jean Michel Jarre-rajongók nagy örömére íme egy új Combination Pack, mely kifejezetten a legendás előadó által használt hangszerek hangszíneit tartalmazza. Az alábbi felvételen Dan Stesco ismerteti a csomagot, kinek már számos KORG patch-et köszönhetünk. A Stesco által készített hangszínekkel és combi-kkal már találkozhattatok a Karma-Lab fórumon, vagy épp a Korgpatches.com-on elérhető felhasználói hangszínek között.

 

jarre_572.JPG

 

A J.M. Jarre Combi Pack alaposan átgondolt és kivitelezett formában tárja a felhasználók elé a névadójára tipikusan jellemző hangszínek csokrát. Dan Stesco a videón részletesen magyarázza el, miként is építette fel az Oxygene és Magnetic Fields 1 dalok összetevőit tartalmazó Combination-t.

Kis ízelítő a Magnetic Fields 1 felépítésének menetéből: a Dan Stesco által ‘KRONOS nyelvre lefordított’ felállás alapvetően két hangszettből áll: egy KARMA arpeggiator-okon alapuló hangszínből, valamint egy wave sequence-ből. A kettő egyvelege alkotja a dal KRONOS-ban megvalósított fő összetevőit; a két hangszín természetesen split módban került kiosztásra a KRONOS billentyűzetén. Következő lépésként egy leütés hatására egy Drum Track is triggerelésre kerül, majd ezt követően egy külön Program-ból származó falldown effektust is hallhatunk.

Az összesen 21 perces felvételt minden Jarre-kedvelőnek, illetve a KRONOS tudása iránt általánosságban érdeklődő felhasználónak ajánljuk, mert a részletes ismertetőből számos praktikus módszer elsajátítható egy teljes dal felépítését illetően. Akit pedig lázba hozott a Dan Stesco által létrehozott J.M. Jarre Combi Pack, annak nem kell mást tennie, mint a Karma-Lab fórumot figyelni, ugyanis a csomag hamarosan elérhető lesz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr734703640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása