KRONOS-felhasználók, figyelem!

IDE kattintva letölthető a KORG zászlóshajó workstation-jének legújabb verziójú operációs rendszere.  Az új verzió a felhasználói sample bankok mellett második SSD meghajtó-, valamint Ethernet-támogatottságot is kínál a KRONOS-tulajdonosok számára.

 

 

User Sample Bank-ok - készítse el Ön is saját nagyméretű hangkönyvtárát!

A felhasználói sample bank-ok lehetőségével Ön ezentúl akár több gigabyte terjedelemben is használhatja, hangkönyvtárakba rendezheti saját hangmintáit! A belső SSD hatékony kihasználása mellett a fájlkezelés hatékonysága is nőtt, ezáltal ún. subset-eket is letrehozhat a User Sample Bank-okon belül, sőt, mi több, a különböző bankok egyes összetevőit akár vegyítheti, több helyen is felhasználhatja, anélkül, hogy azok többszörösen foglalnák a helyet az SSD meghajtón. AKAI és Soundfont 2.0 library-k importálására is támogatott!

Második beépített SSD támogatottság - még több hangszínnel bővítheti a KRONOS hangszín palettáját!

A KRONOS megjelenését követően sorra jelentek meg a KRONOS Sound Library hangkönyvtárak. Annak érdekében, hogy Ön maximálisan kihasználhassa az ezen hangkönyvtárakban rejlő potenciális lehetőségeket (a gyári hangszínektől eltérő hangzásokkal), a KRONOS System 2.0 már támogatja egy második SSD-meghajtó használatát is. Ezzel összesen 62 GB-ra növelhető az eszköz SSD-kapacitása, mely több, mint elég akár a legösszetettebb hangkönyvtár maximális kihasználására is!
A KRONOS X-ben a második SSD-meghajtó gyárilag installálva van, akárcsak a megkétszerezett PCM RAM. A System 2.0 telepítésével az első szériás KRONOS-tulajdonosok is élvezhetik a kétszeres kapacitás nyújtotta rugalmasságot!

USB Ethernet támogatottság - villámgyors adat kommunikáció a számítógéppel

A KRONOS System 2.0 operációs rendszer már támogatja az USB Ethernet adapterek használatát a gyors, könnyű adatátvitel megvalósítása érdekében. Ön könnyedén, sallangmentesen készíthet adatairól biztonsági mentést, tölthet át mintákat a KRONOS-ba, valamint gyorsan és hatékonyan kezelheti a KRONOS beépített meghajtóin lévő adatokat a számítógépen futtatott tetszőleges FTP alkalmazás segítségével. A KRONOS számos könnyen beszerezhető, kereskedelmi forgalomban lévő Ethernet adapterrel kompatibilis.

KRONOS Editor / Plug-in Editor

A KRONOS System 2.0 támogatja a KRONOS Editor / Plug-in Editor használatát. E szoftver segítségével számítógépes úton nyílik lehetőség a KRONOS hangszíneinek beállítására és menedzselésére. A Plug-in Editor verzió bármely VST-kompatibilis Windows-alapú PC-n, illetve AU-kompatibilis MAC gépen futattaható DAW környezetben. Segítségével elmenthetjük a KRONOS-on végzett beállításainkat a számítógépen futó DAW projektbe.

KRONOS System 2.0.2 letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr14702985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása