Sziasztok!

Ezúttal a tört ütemek világában jártas olvasónk jelezte, hogy nemsokára online úton megjelenésre kerülő legújabb munkájuk készítése során használták fel a monotron-t, mint fő hangképző eszközt. Sőt, mit több, a KORG tenyérnyi analóg zsebszintetizátora egyúttal az elkészült dal címét is adta.

 

korg-monotron-schematic-546x364.jpg

 

Az alábbi mű alkotói, Noisette és Jubaba már régóta jártasak a tört ütemek világában, azon belül is az elvontabb műfajok kedvelőiként és művelőiként tartják őket számon. Mindkettejük rengeteg időt töltött már el zeneszerkesztő programokkal való ütemcsiholással, és mára már igen szép számú, és nem utolsó sorban ütős track-et tudhatnak maguk mögött. A két elszánt ütemgyáros nagy hangsúlyt fektet dalaik részleteinek kidolgozására, és már számos kiforrott technikával rendelkeznek, melyek újra és újra visszaköszönnek dalaikban.

Érdekesség, hogy a szinte száz százalékban haladó szoftveres finomságokkal operáló duó milyen módon integrálta munkakörnyezetébe a KORG monotron-t. A koszos sound-járól ismert analóg zsebszintetizátor kiválóan illett a Noisette és Jubaba által képviselt irányzathoz, így számukra nem jelentett különösebb gondot az, hogyan is helyezzék be új track-jükbe a monotron-ból kicsavarható, letagadhatatlanul analóg hangokat.

A hamarosan online kiadásként megjelenő Monotron track-et a Dwarfstar bandcamp oldalon találjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr464666374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása