A napokban jelent meg az új 2.0 operációs rendszer és editor. A KP3 sampler része szinte teljesen kicserélődött az új funkcióknak köszönhetően. Az update után nem kell félnünk a rohadt paradicsom záportól, ha a színpadon mintát editálunk. Mostantól polifónikus a szerkesztés. Ha belépünk a Sample edit módba mixerként tudjuk használni a 4 virtuális féderünket, annélkül hogy az éppen nem editált hangszínünk elhallgatna.












Másik újítás a mintáink többféle triggerelhetősége. Eddig kb. úgy működött hogy indítás után lejátszotta oneshot-ként vagy loop-olva, és ha megállítottuk akkor ugyanonnan indította megint. Ezzel szinte lehetetlen volt a szinkronizálás.
Az új operációs rendszer 4 féle triggerelési lehetőséget ad. Ez több mint elég.


A looper effektek kaptak egy plusz paramétert, melyet a global menüben tudunk állítani. Ezzel meghatározhatjuk, hogy az érintés utáni, vagy az azt követő ütemben kezdje el a loopolást.




Az 2.0 oprendszer és az editor letölthető a www.korg.hu
oldalról.


...

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr77214303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanga 2007.11.15. 22:35:56

Beszarás ez az új KAOSS termékcsalád. A mini KP-t már kipróbáltam, láttam az új örület a KAOSSILATOR bemutatóját.
Már alig várom, hogy kipróbálhassam. A hétvégén keresek egy hangszerüzletet ahol megnézhetem. Hajrá KORG ! Király,hogy a kedvenc hangszermárkámnak is van blogja !!!

IKE 2010.12.16. 18:34:53

arra nem jöttem jöttem rá hogy hogyan tudnám azt megcsinálni hogy amiket folyamatosan csinálok azt felvegye egy egész fájlként.

külön veszi fel és így nehézkes mondjuk egy telefonon megmutatni valakinek h miket csinálok.
Ez a kp3 editor meg egyébként is csak KPG-fájl-ba akar menteni...
elég tanácstalan vaqgyok, hogy mondjuk egy ilyet hogy tudok felvenni:

www.youtube.com/watch?v=7FeCYqI9hS8&translated=1

ha valaki ért hozzá jó lenne ha elmagyarázná hogy csináljam.
Köszi

Ike
süti beállítások módosítása