Hosszú hallgatás után visszatérünk! Janca Ákos batárunk, immár közel egy éve tartja a frontot helyettünk. Szégyeljük is magunkat... Azonban a 10 részes OASYS sorozatot olvasva, nagyon sokat tanultunk mi is. Bíztatunk mindenkit, hogy továbbra is látogassa Ákos koncertjeit. Talán hamarosan saját rendezvényink keretein belül, élőben is be tudja mutatni hangszereinket és sokoldalú tehetségét. Köszönjük Ákos!

Rengeteg dolog történt velünk az elmúlt közel egy évben. Az elmúlt időszak fontosabb eseményeit és híreit folyamatosan igyekszünk a feldolgozni és megosztani veletek.

A KORG választéka az idei évben is számos új termékkel bővült és még előttünk áll az Frankfurti MusikMesse kiállítás.

Az általunk szerkesztett gitar.blog.hu oldal látogatottsága hatalmasat növekedett az elmúlt hónapokban. Ez is jelzi, hogy a zenészek igényt tartanak a friss, csak enyhén marketing szagú /:)/, kötetlen nyelvezetű fórumokra. Ahol meghallgathatják a tapasztalt felhasználók véleményét és megoszthatjáka világgal a sajátukat is.

48 órával ezelőtt korszakalkotó rendezvény zajlott Budapest szívében, a CORVINTETŐN. A Hairy által rendezett EarSHOP hangszerparádé keretein belül, valódi klub körülmények között ismerkedhettek meg a party kúltúra zsoldosai, a KORG.hu ZóNA és a Hitspace termékválasztékának egy szeletével. 48 órával ezelőtt Magyarország két meghatározó hangszerforgalmazó vállalkozása összefogott az ország egyik legfrissebb szellemiségű és legimpozánsabb DJ istálójával; a Hairy-vel és az emberek közé vitte azokat az eszközöket amelyek, az elmúlt 40 év elektronikus zenei történelmét a leginkább befolyásolták. A szigorú etikett és kiállítási szabályokat felrúgva, bárki szabadon tekergethetett, olyan termékeket amelyek az egyetemes elektronikus zenei kultúra alappilérei. A legfiatalabb 4 éves vásott kölyöktől, a közel 40-es éveit taposó érettebb, de örökké gyermek felnőtt generációig voltak jelen érdeklődők. Mindeközben a hazai elektronikus zenei szcéna ikonjai játszottak a háttérben, stílustól, felekezettől, hova tartozástól függetlenül. Egyetlen közös cél, a minőségi elektronikus zene népszerüsítése érdekében.

24 órával ezelőtt eldöntöttük, nekünk zsigerileg szükségünk van arra, hogy újra és újra átéljük a szombat esti élményt. Elhatároztuk a jövőben is folytatjuk az EarSHOP Hangszerparádé sorozatot és egy új BLOG-ot is indítottunk liveact.blog.hu címen.

Mostantól kezdve naponta frissülő hírek és érdekességek a korg.blog.hu és a liveact.blog.hu oldalon. Építsünk közösséget, adjuk tovább az igét! Élvezzük a tavaszt !

Baráti üdvözlettel

KORG.hu ZóNA csapata

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr461020089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása