Üdv mindenkinek!

Aki még nem látta volna a 2011-es NAMM Show-n készült, a KORG legújabb szintetizátor workstation-jéről, a KRONOS-ról szóló 54 perces bemutató anyagot, annak figyelmébe ajánlanám a bemutatón megjelent zenészek performanszai közül az egyik leginkább figyelemreméltó produkciót, mely a KORG szintetizátorok kedvelői számára biztosan ismerős Jordan Rudess keze munkáját dícséri.

 

A KORG demonstrátoraként már régóta tevékenykedő billentyűs híresség bemutató darabjai között szóban is méltatta a KRONOS-t - azon túl, hogy a kilenc hangképző engine által nyújtott hangszín-palettát, valamint a billentyűk kézreálló jellegét és érzékenységét, finom kialakítását is csodásnak találta, a bemutatón bemutatott improvizatív szólamok is hűen tükrözik Jordan Rudess vonzalmát az új eszköz iránt.

 

Az eszközbe programozott Drum Track kíséretekkel teljes értékű, minden eddiginél komplexebb zenei élményt nyújthatunk a KRONOS-szal - a kilenc hangképző engine gyakorlatilag minden igényt lefed. Keresve sem találunk olyan részterületet, ahol az új csodaszintetizátor nem jeleskedne, legyen az a hangszín-kínálat, élő felhasználásra való alkalmasság, stúdióban való alkalmazhatóság, mintázás, effektezés, dalszerkesztés... 

 


 

Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr262660586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janca Ákos 2011.03.04. 20:57:33

Sziasztok, még két jó demóvideó, ami részletesen bemutatja a Kronost.

Kraft Music - Korg Kronos Workstation Demo with Rich Formidoni HIGH QUALITY!
(Érdemes átkapcsolni a videónál jobbra lent 720p-re, hogy a legjobb minőségben hallhassuk a hangot.)
www.youtube.com/watch?v=DIJEmxgCFng

Novamusik.com - Korg Kronos!!
www.youtube.com/watch?v=WKnSqARidMQ

STBlog 2011.03.07. 14:49:54

Kedves Ákos,

Köszönjük a linkeket. Postolni fogjuk mind itt a korg.blog.hu-n, mind pedig újonnan induló KRONOS blogunkon, a kronos.blog.hu-n.
süti beállítások módosítása