Sziasztok!

Ezúttal egy kedves olvasónktól kapott fényképpel szeretnénk megörvendeztetni minden KORG kedvelőt - büszkén mondhatjuk, hogy már a legfiatalabb generáció tagjai között is akad lelkes felhasználónk. Nos, az alábbi kép magáért beszél - a muzsikálást nem lehet elég korán elkezdeni! Gondoljunk csak bele: pár évtizeddel ezelőtt leginkább arra lehetett esély, hogy a felfedező kedvű gyermek keze ügyébe egy szájharmónika, netán egyéb, hétköznapinak mondható hangszer kerüljön...

 

 

A mai korban felcseperedőket szerencsés esetben már érdekes elektronikus hangszerekkel is összehozhatja a sors, ahogyan az a fotón is láthatjuk. Ha párhuzamot vonunk azzal, ahogyan sokunkat szolfézsra, vagy zongoraórára járattak anyáink-apáink, nem lepődnénk meg azon, hogy ha pár év múlva bevett szokássá válna, hogy a gyermeket elektronikus zeneórára írassák be a kedves szülők. De jó is lenne!

 

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni Szücs Imrének, hogy megosztotta velünk az ifjú titán ténykedését ábrázoló fotót (a kép címe egyébként Lázcsillapító - ezek szerint a Kaossilator - KP Mini kombináció zenecsiholás mellett gyermekgyógyászati eszközként is helytáll :)). Annyi biztos, hogy ha a kissrácot már ilyen fiatal korban magához vonzza a zenélés, akkor felnőtt korára már bizonyára igen nagy rutinra fog szert tenni!


Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr572861137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása