Sziasztok!

Nem sokkal az első verzió megjelenése után itt az iKaossilator 2! A KORG nagy sikerű iPhone App-ja számos hasznos funkcióval kecsegtet - A KAOSS-család ezen tagja nem csupán egy iPhone-ra írt iKaossilator-emuláció, hanem annál jóval több. A KORG mérnökei az iKaossilator App megalkotásakor nem csupán a méltán sikeres Kaossilator szintetizátort kívánták okostelefon formátumban megvalósítani, hanem olyan funkciókkal is felruházták az új App-ot, melyek révén pillanatok alatt hozhatunk létre hangzatos groove-okat, dalokat, élőben.

 

 

Az iKaossilator-ral való dalkészítés 5 különálló sáv használatával történik. 150 professzionális megszólalású, részletgazdag beépített hang áll a felhasználó rendelkezésére, melyek stílus tekintetében igen széles skálát alkotnak, így tehát könnyedén varázsolhatunk hip-hop, house, techno, dubstep, nu-disco, electro groove-okat. Szintetizátor lead hangok, basszus hangszínek, akusztikus zongora, gitár hangok, népszerű DJ-stílusú effektusok állnak a felhasználó rendelkezésére.

Az egyes sávok rögzítése a Loop Sequencer segítségével történik - a beépített hangokat a KAOSS termékektől megszokott, érintőképernyőn való ujjmozdulatokkal szólaltathatjuk meg és rögzíthetjük sávjainkba. Ha még csupán az App tudásával ismerkedünk, 50 beépített, professzionális zenészek által létrehozott loop áll rendelkezésre különféle stílusokban, melyekkel szabadon jam-melhetünk - a Mix Play funkció révén áttűnés mentesen válthatunk a loop-ok között.

Az iKaossilator számos funkciója segíti elő a minél könnyebb és intuitívabb groove készítést: a beépített skála kiosztások révén hibátlan dallamokat játszhatunk le egyszerű ujjmozdulatokkal - a hagyományos kromatikus, dúr, moll skálák mellett blues, spanyol, valamint ryukyu skálák is rendelkezésre állnak.

A WIST-kompatibilitás révén az iKaossilator szinkronizált módban is üzemeltethető más KORG App-okkal, vagy éppen egy SyncKontrol-lal üzemeltetett monotribe-bal is, így számtalan lehetőség adott a legmodernebb rendszerekbe való integrálásra is.

 

És most lássuk, milyen újdonságokat kínál az új, második verzió:

  • Az Audio Export funkció révén rögzíthetjük és menthetjük játékunkat, pontosan úgy, ahogyan azt halljuk
  • Az iPad natív támogatás révén az iKaossilator az iPad 9,7"-os képernyőjét teljes mértékben képes kihasználni
  • A SoundCloud funkció lehetővé teszi loop-jaink megosztását és remixelését a világ bármely pontján található felhasználókkal
  • A Flex Play funkcióval könnyedén generálhatunk fill-eket és kiállásokat

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr393426886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása