Sziasztok!


A nemrégiben lezajlott Google IO konferencián érdekfeszítő fejlesztések kerültek bemutatásra. Az Android-on futó számos új App között egy olyan platformot is megismerhetett a nagyérdemű, mely kifejezetten zenei célú alkalmazások futtatására készült. A Miselu Neiro névre hallgató környezet alapját természetesen a Google Android képezi, és a fejlesztők nem titkolt célja az iOS-re egyre népesebb számban megjelenő audio app-okkal való rivalizálás. Ennek sikerességét elősegítendő az új Android OS 4.1-es verziója már sokkal hatékonyabban kezeli a hang célú alkalmazásokat, a lecsökkentett latency-nek köszönhetően.

 

neiro_572.jpg

 

A Miselu Neiro hatékonyságának demonstrálására a KORG elkészítette a Polysix for Miselu Neiro alkalmazást, mely az elsők között fut az új, még egyenlőre csak teszt fázisban működő platformon. A KORG kifejezetten a platform tesztelése céljából hozta létre ezt az App-ot, és egyenlőre nem tervezi annak kereskedelmi forgalomba hozatalát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr964637821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása