Üdv minden kedves olvasónak!

Újabb remek kis eszközzel gazdagodott a KORG kínálata - ezúttal a gitárosok kedvében jártak a cég mérnökei, amikor megalkották, és bemutatták a népszerű Pandora legújabb modelljét, a Pandora mini-t.
 


Az új gitár-, és basszusgitár effekt processzor egészen apró méretűre sikeredett. De ne tévesszen meg senki az apró kialakítás, a Pandora mini belsejében egy fejlett gitáreffekt processzor lakozik! Számos hasznos preset beállítás és funkció áll rendelkezésre, melyekkel kedvünkre alakíthatjuk gitárunk, vagy basszusgitárunk hangzását...

 

Az új Pandora mini 158 féle erősítő- és effekt tipus használatát teszi lehetővé - egy időben hét effektet használhatunk. Az eszközt impozáns külső és könnyen kezelhető felület jellemzi. A tenyérnyi Pandora mini megalkotásakor gondoltak a rögtönzött jam-melésre is: 100 különféle ritmus pattern, valamint egy AUX aljzat (melynek segítségével külső MP3, CD, vagy egyéb lejátszót is beköthetünk az eszközbe) teszi lehetővé, hogy bárhol, bármikor kíséretre gyakorolhassunk. A beépített metronómnak köszönhetően zeneszerzéshez és gyakorláshoz is egyaránt kiváló eszköz a Pandora mini.
 

Mint a "mini" jelző is mutatja, a 2011-es Pandora mini egy rendkívül aprócska készülék. A KORG saját fejlesztésű REMS (Resonant structure and Electronic circuit Modeling System) technológiájára építve az eszköz 158 bonyolult felépítésű effekt használatát teszi lehetővé, a 200 Preset program pedig számos műfajhoz és játékstílushoz színpadkész hangzásbeállítást biztosít. A 115 Song Preset híres gitárosok slágereiből válogat és az ezekben a dalokban használt effekt-beállítások pontos és teljes modellezése. A ritmus funkció segítségével dob kísérettel játszhatunk, így a gyakorlás még szórakoztatóbb lesz. A Pandora mini az egyetlen olyan termék, amely minden helyzetben – legyen az otthoni gyakorlás, felvétel, koncert előtti bemelegítés, vagy koncert turné – jó szolgálatot tesz, és megállja a helyét.
 

 

Bár a készülék olyan kicsi, hogy könnyen összetéveszthető egy hangológéppel, mégis a Pandora mini hihetetlen mennyiségű funkciót és lehetőséget kínál. Kis mérete a hangminőség tekintetében sem kényszeríti kompromisszumra. Az erősítő modellek és effektek rendkívül élethűek és képesek az olyan analóg jellemzők, mint például az elektroncsövek jellegzetesen tömör hangzásának és a hangszóróládák levegős érzetének tökéletesen reprodukálására. A már megszokott és általánosan használt effektek mellett a Pandora mini-ben különleges effektek is találhatók. Ilyen például az akkordok képzésére alkalmas intelligens Pitch Shifter, az akusztikus szimulátor és a gitár szintetizátor. Bármilyen stílusban is játszik, gitárhoz vagy basszusgitárhoz ez a tökéletes eszköz, a tökéletes választás.


Ízelítőként pedig íme pár audio demó, melyekben a Pandora mini egyes preset beállításai hallhatóak működés közben:

 

KORG Pandora mini demo #1 - Bass Octave Filter

KORG Pandora mini demo #2 - VOX Wah

KORG Pandora mini demo #3 - Harmonic Synth
 

 
Ha érdekesnek találod ezt a bejegyzést, oszd meg Facebook-ismerőseiddel!→Share

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr162614008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása