Sziasztok!

A KORG szintetizátor kínálatát végignézve egyre több olyan modellel találkozhatunk, melyek eddig egymásnak ellentmondó igényeket testesítenek meg. Így van ez a PS 60 esetében is, hiszen a KORG kifejezetten színpadi felhasználásra készült modellje annak ellenére kínál pofonegyszerűen átlátható kezelőfelületet, hogy ez az általa kínált hangszínek és funkciók számának rovására menne.

 

 

A PS 60 megalkotásakor a KORG mérnökei egy olyan eszközt kívántak létrehozni, mely egyaránt lefedi a kezdő, illetve haladó billentyűsök színpadi igényeit is. Ennek szellemében alkották meg a PS 60-at, mely a maga 440 kiváló minőségű, az EDS-i engine által életre hívott Piano, E-Piano, Organ, Strings, Brass és Synth hangszínével, könnyen átlátható, színpadi felhasználásra szabott kezelőfelületével, 61 félig súlyozott Natural Touch mini-billentyűzetével igazán hatásos segédeszköze bármely billentyűs zenésznek, legyen szó a hangszerek világával éppen ismerkedő felhasználóról, vagy épp sokéves tapasztalattal rendelkező muzsikusról. Az alábbi felvételeken a PS 60 működésével ismerkedhettek meg.

 

KORG PS 60 - A Split és Layer beállítások használata

 

KORG PS 60 - Az effektek használata

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korg.blog.hu/api/trackback/id/tr274444240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása